10 години МКхост

МКхост официјално прославува 10 години од своето постоење. Со нашата долгогодишна посветена работа која резултираше со доверба од нашите корисници, станавме #1 хостинг провајдер и регистрар на домени во Република Македонија, како и еден од најголемите брендови во онлајн индустријата во нашата држава.

Денес МКхост е лидер во својата област, истовремено претставувајќи еден од клучните столбови кој овозможува проширување на македонскиот Интернет простор и развој на е-бизнисот. Преку повеќе промотивни и едукативни начини во изминативе години функционирање, ја поттикнуваме и информираме пошироката македонска јавност на значењето и многубројните можности од поврзувањето онлајн и поседувањето на веб сајт како алатка. Една од нашите најважни цели е да го доближиме поимот „веб сајт“ до секој граѓанин, без разлика на техничките знаења.

Во јубилејната 2016-та, МКхост го продолжи својот раст и ја има својата најпредизвикувачка година во постоењето. Ја започнавме со целокупен ребрендинг на визуелниот идентитет, продолживме со зајакнување на техничката поддршка и ресурси потребни за брза и навремена услуга кон корисниците, и најпосле, се насочивме кон долготрајно планирање и развој на брендот и елементи кои се од клучен аспект за понатамошно проширување.

Целокупниот досегашен успех и просперитет на МКхост го темели на посветената работа, напредок и иновации. Но, сето од ова би било залудно доколку не постоеја нашите лојални корисници. Затоа, овој јубилеј го посветуваме токму на нив. Оние чии сугестии, критики и нови идеи, за нас претставуваат мотивација за развивање и имплементирање на дополнителни услуги кои уште повеќе го доближуваат онлајн светот до поголемо окружување.

Секој од лојалните клиенти на МКхост ќе добие подарок изненадување, и истото може да се провери на следниот линк.

facebook

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.