Category: МКхост

Колку време е потребно за активација на услугите?

Ова е едно од често поставуваните прашања од нашите идни клиенти е: колку е потребното време до активација на мојот веб сајт? Повеќето од нив имаат потреба брзо да дојдат

Прочитај повеќе

Следете го МКхост на Twitter

МКхост на Твитер Да, доколку имате ваш профил, може да го следите МКхост на Твитер. Доколку не, тогаш прочитајте го овој пост и дознајте зошто ние го користиме Твитер и

Прочитај повеќе

Победници на веб дизајн предизвикот на it.com.mk и МКхост

Натпреварот беше организиран од страна на МКхост и ИТ порталот:  it.com.mk . Целта беше да се понудат идеи од страна на учесниците, да се соберат што повеќе на едно место

Прочитај повеќе

Веб хостинг и видови на хостинг услуги

Ќе продолжиме со серијалот на постови кои заеднички со Претприемач ги подготвуваме со цел еден претприемач да го зголеми своето претприемничко знаење и да не биде затечен во користење на

Прочитај повеќе

Хостинг Компанија – 5 Елементи при избор

Во светот е веќе незамисливо малите бизниси да немаат сопствена веб презентација и продажба преку интернет. За оваа намена Ви е потребно место каде сите тие елементи ќе бидат сместени

Прочитај повеќе

SEO – Оптимизација за пребарувачи

Кога станува збор за веб презентација на еден бизнис или веб страна за било каква намена не може а да не се размислува за оптимизација за пребарувачи (SEO – Search

Прочитај повеќе

Стартува веб дизајн предизвикот на IT.com.mk и МкХост

Дали мислите дека сте добар веб дизајнер? Имате вештини? Тогаш покажете го вашето дело и дозволете другите да ве оценат! Со цел да ги промовира дизајнерите од Македонија, IT.com.mk во

Прочитај повеќе

Среќна Нова Година и Божиќни празници

Во името на целиот тим на МКхост, дозволете да ви ги честитаме Новогодишните празници и да ви пожелиме, здравје, среќа, љубов, радост, како и голем успех во работата во Новата

Прочитај повеќе

Обука: Основи на Интернет огласување

Обука: Основи на Интернет огласување Датум: петок, 11 декември 2009, Организатор: Центар за нови медиуми Локација: Клуб на новинари Интернетот е место каде можете да бидете еден од многуте кои

Прочитај повеќе