Летна шема 2010 со МКхост 20% попуст

20% попуст на сите услуги на МКхост

Попуст од 20% на сите услуги на МКхост. Внесете го кодот за промоции: letnashema при нарачка на услугите.

Уживајте во летото 2010, гледајте фудбал, сончајте се, а кога ќе ви затреба да ги објавите вашите слики на блог, може да закупите домен со ваше име (Пример: ime.mk) заедно со хостинг простор и да ги објавите вашите доживувања на блогот 😉 .

Можеби сакате да отворите ваша сопствена веб страна за објавување на вашиот омилен тим од Светското првенство во фудбал 2010?

Сепак, тука сме и работиме за вас нон стоп нудејќи попуст за нашите услуги. Не заборавајте МКхост има сервери во Македонија како и стандардните во USA.

Сакате да си го зафатите вашето име со регистрација на .mk домен? Регистрирајте .mk домен за само 799 денари за една година со попустот.

Доколку ви е потребен веб дизајн, изработка на лого, редизајн или било каква дизајн услуга, може да побарате соодветна услуга на следниот линк и да добиете одговор од нашиот дизајнерски тим кој секогаш е спремен да ги задоволи вашите дизајн потреби.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.