Новогодишен2010 МКхост хостинг пакет
МКхост Новогодишен2010 Хостинг Пакет со бесплатен домен

Дозволете да ве известиме дека МКхост воведе нов пакет насловен како Новогодишен2010 за само 3000 денари на годишно ниво.

Пакетот е составен од следниве карактеристики:

– Хостинг простор од 1000мб
– Месечен трансфер на податоци од 60 000мб
– Регистрација на бесплатен домен ( info/com/org/net/com.mk/mk/net.mk )
– Можност за додадете до 3 домени на истиот хостинг – главниот домен + 2 дополнителни addon домени, со ова заштедувате хостирање на дополнителни 2 веб страни. Со оваа опција хостирате 2 веб страни на ист хостинг пакет. Дополнителните домени може да ги активирате и додадете кога ќе посакате, немора веднаш по активација на главниот домен со хостингот.
– cPanel + Fantastico бесплатен контрол панел и панел за автоматски инсталации на скрипти.
– Поддршка за Joomla/WordPress/phpBB и останати скрипти
– Бесплатниот домен е бесплатен секоја година доколку се обновува хостингот.
– Цената на Новогодишен2010 пакетот е 3000 денари за една година и цената останува иста и за обнова на истиот и наредните години.
– Хостинг пакетот е на Linux платформа. Разлика помеѓу Linux и Windows платформа.
– Останатите карактеристики се исти како и на стандардните хостинг пакети и деталите може да ги разгледате на следниот линк.

– Нарачка на овој промотивен Новогодишен2010 хостинг пакет со вклучен бесплатен домен може да ја извршите на следниот линк.

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn