Ребрендинг на МКхост

Со почетокот на февруари 2016-та, МКхост комплетно го освежи својот визуелен идентитет и прикажување во јавноста. Успешната приказна која трае веќе 10 години ја продолжуваме со еволуција на нашиот бренд, која вклучува и ново корпоративно лого.

logo-reverse

Во изминатите години работа, МКхост стана многу повеќе од обичен провајдер за хостинг и домен услуги. Како неприкосновен лидер во својата област, денес МКхост е еден од клучните столбови кои овозможува проширување на македонскиот Интернет простор и развој на е-бизнисот во Република Македонија.

Со сериозниот пристап кон клиентите, професионалната техничка поддршка и постојаните надоградби, ја зголемуваме долготрајната позиција и доверба на пазарот. Живеејќи во информациската ера, еден од клучните детали за да функционирате успешно низ истата, е да се поврзете со сигурен и препознатлив партнер, односно она што е МКхост денес.

Затоа, овој ребрендинг на МКхост ја посветуваме токму на вас, кои нѐ направивте #1 избор за вашите онлајн решенија. Продолжуваме и понатаму заедно со вас и за вас!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.