Видео 1 – Хостинг и домен регистрација

Ова е првото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа Како до сопствена веб презентација?

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете што е тоа домен име?
  • Ќе знаете што претставува хостинг?
  • Ќе регистрирате сопствено домен име.
  • Ќе знаете како да го нарачате најоптималниот пакет за Вашиот бизнис специјално креиран само за Вас.

 

Ресурси:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.