Видео 10 – Креирање поддомени

Ова е десето и последно видео од серијалот за 10 видео материјали за тоа како до сопствена веб презентација.

Во оваа видео ќе креираме поддомени во видот poddomen.vaswebsite.com за што имате неограничена можност со хостинг пакетот.

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете да креирате поддомени на Вашиот основен домен.

Ресурси:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.