Видео 8 – Персонализација на темплејт

Ова е осмото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа Како до сопствена веб презентација.

Во оваа видео со помош на софтверот кој го симнавме и инсталиравме во претходното видео ќе го персонализираме темплејтот кој го избравме.

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете како да го персонализирате темплејтот.
  • Ќе знаете како да го подесите да функционираат сите линкови.
  • Ќе знаете како да го поставите на веб сервер.

Ресурси:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.